X

VELG ET LØP ELLER KJØP FESTIVALPASS OG BLI MED PÅ FLERE – DU BESTEMMER!

I Oslo Løpsfestival er det du som bestemmer! Ønsker du å delta i flere løp er det fordelaktig å kjøpe festivalpass. Ønsker du å delta i et løp, da gjør du det – enkelt og greit!

Her kan du se på kommende løp og melde deg på de løpene du ønsker.

BLI MED PÅ LØPEFESTEN!

Neste løp ut er:

(Du kan melde deg på og løpe i hele perioden løpet varer)

Ullevålseter, 25 km

3. juni – 12. juni

Ullevålseter 25 km er den lengste distanse i Oslo Løpsfestival, men også den aller hyggeligste! I severdige Nordmarka løper du en rundløype på flotte grusveier og litt sti, med markas aller beste mat- og drikkestasjoner på Bjørnholt, Kikut og Kobberhaughytta. Perfekt for rolig langtur etter lukten av deilige kanelboller.

Fornebu Rundt, 10 km

20. juni – 30. juni

I år kan du løpe 10 herlige kilometer på Fornebu i Oslo Løpsfestival. Her kan du virkelig få testet 10 kilometers formen mens du løper langs sjøen og gjennom nydelige grøntarealer. På turen får du oppleve fantastisk arkitektur og blant annet det gamle flytårnet. Fornebu har er et område som er skapt for løping på flat mark og vi gleder oss til å dele løypa med dere. Fornebu rundt 10 km er også løp nummer fem i Oslo Løpsfestival.

Korketrekker’n opp, 4 km

5. aug – 14. aug

Motbakkeløp er i vinden, og nå har du mulighet til å måle krefter i Oslos lengste akebakke! Løpet går fra Midtstuen og opp til Tryvannstårnet; kort, bratt og brutalt. Her får du syrefest for alle penga!

Maridalsvannet rundt, 13 km

19. aug – 28. aug

Maridalen er et praktfullt syn på sensommeren. På denne turen vil du løpe gjennom vakker natur og kulturlandskap. Du løper forbi flere kulturhistoriske severdigheter på veien. Traseen er kupert og går i hovedsak på grusveien og kun et kortere stykke på asfalt. Løpet starter ved utfartsparkeringsplassen rett før Oslo kommunes vannbehandlingsanlegg.

Hvervenbukta, 5 km

2. sept – 11. sept

Oslo Løpsfestivals finaleløp, Ulvøybroa til Hvervenbukta, er en flat 5 km på asfalt, før det blir noe kupert den siste kilometeren på grus langs vannet på fin tursti. Dette er en rask løype, men husk å spar litt på kreftene da det er et par bakker på slutten. Målgang på flotte Hvervenbukta med parkområde, strand og Anne på landet Cafe.