Grorud Løpet

14. juni-23. juni

RACE DAY – Fellesstart søndag 23. juni kl 11:00

Grorud Løpet

Start & Mål – Grorudparken

Dette løpet er en skjult skatt i Oslo og vi har lenge ønsket å vise frem dette løpet. Her får du løpt langs Alnaelva med sus og brus og gjennom Lillomarka før du ender opp igjen på fantastiske Grorud.

Dett blir en herlig langtur i nydelig natur og en god miks med grus, sti og litt asfalt.

1500

DELTAKERE 2024

LØPET

RACE DAY: Søndag 23. juni

  • Dato: 14. juni-23. juni
  • Sted: Grorudparken
  • Distanse: 12 km
  • Underlag: grus, sti, asfalt

Løypebeskrivelse

Start og mål er ved Grorudparken og du vil få en flott turvei der du løper langs Alnaelva opp mot inngangen til marka og helt opp til Lilloseter Sportstue . Du tar til høyre fra start og løper stien som blir til asfalt før du etter ca 1 km ser et skilt det står Breisjøen på, følg turveien og like etter du har passert under en liten tunnel, tar du til venstre ved bommen innover marka. Der står det et skilt på venstre side  det er 4 km til Lilloseter Sportstue og følg rød sti opp. Nyt utsikten og ta en pust i bakken der om du vil. Uansett skal du ned igjen, men du tar inn til VENSTRE på blå sti etter ca 500 meter nedover fra Lillomarka. (NB: Du kan løpe på stien som ligger side om side med grusveien ned om du føler for det.) Deretter følger du stien til du kommer ut på den rødmerkede turveien igjen og forbi krysset du løp opp fra. NB!: CA 50 meter etter passeringen av krysset tar du igjen inn på en eventyrlig blåsti som tar deg helt til Lillomarka arena.  Dette er et teknisk og kupert område som starter med at du løper over en trekonstruksjon og fortsetter i fin eventyrskog. Du løper forbi parkeringsplassen før du løper ned i skogstien på andre siden, følger den ned og til høyre mot en liten bilvei. NB: Se deg godt for før du tar stien som starter opp igjen skrått nedover på andre siden av den korte bilveien. Den tar deg med helt tilbake til stien du kjenner igjen fra starten , tar til venstre og returnerer til start. Da kan det du tenke på den som sjarmøretappen, du vet du er nær målet igjen!
NB:Vi målte løypa til 11,57 ved siste gjennomgang. Vi regner med at du kommer på pluss/minus maks 0,3 k av det
Her gjelder det å studere Stravalink! Men vi vil gi dere en enda bedre beskrivelse rett før løpet starter.

Premiering

Det blir premiert ut i fra:

Gode prestasjoner i løpet, tilfeldige uttrekkskonkurranser og konkurranser på våre nettsider under løpsfestivalen.

PRAKTISK INFORMASJON

Her får du all informasjon og alt du trenger å vite om Oslo Løpsfestival.

Praktisk informasjon

Løypekart

Video av løypa kommer nærmere løpsperioden. Vi ønsker at du skal kunne forberede deg og gjøre deg kjent med løypa før løpet starter og du står på startstreken!

Her kan du laste ned Strava linkLast ned GPX-fil herSe video av løypa her

Grorud Løpet en del av Oslo Løpsfestival

Løp din favorittdistanse eller delta på flere løp! Oslo Løpsfestival består av åtte løp langs hovedstadens fine stier og vakre veier. Du kan løpe når du vil – alene eller sammen med andre.

Med 8 løp på 8 ulike distanser samler Oslo Løpsfestival løpere i alle aldre og fasonger til løpefest i hovedstaden.

Gjennom hele løpssesongen setter vi opp forskjellige typer løp, i alt fra raske gateløp i flate løyper til krevende motbakkeløp og langløp i marka.

Siste løpsdag avsluttes med fellsstart kl 11:00 – Perfekt for dere som vil løpe sammen, enten som konkurrenter eller lag!

Les mer og kjøp Festivalpass her!

Pris per løp:

PER LØP

PRIS PER LØPER:

PER LØP

SOLO

325 kr

325 kr

DUO

475 kr

238 kr

TRIO

575 kr

192 kr

FESTIVALPASS

SOLO

1075 kr

134 kr

DUO

1775 kr

111 kr

TRIO

2125 kr

89 kr

Kjøp festivalpass her