Grorud Løpet

14. juni-23. juni

RACE DAY – Fellesstart søndag 23. juni kl 11:00

Grorud Løpet

Delta på 5 av 8 løp i Oslo Løpsfestival og sikre deg årets medalje!

Hva er vel et løp uten en medalje? Sikre deg årets medalje i Oslo Løpsfestival 2024! Medaljen er et flott bevis for din innsatts, husk å heng den synlig, det fortjener både du og medaljen.

Alle som deltar på 5 av de 8 løpene i Oslo Løpsfestival sikrer seg årets medalje!

Start & Mål – Grorudparken

Dette løpet er en skjult skatt i Oslo og vi har lenge ønsket å vise frem dette løpet. Her får du løpt langs Alnaelva med sus og brus og gjennom Lillomarka før du ender opp igjen på fantastiske Grorud.

Dett blir en herlig langtur i nydelig natur og en god miks med grus, sti og litt asfalt.

1500

DELTAKERE 2024

LØPET

RACE DAY: Søndag 23. juni

  • Dato: 14. juni-23. juni
  • Sted: Grorudparken
  • Distanse: 12 km
  • Underlag: grus, sti, asfalt

Løypebeskrivelse

Vi tar deg med til flotte områder ved Grorud! Start og mål er ved Grorudparken og du vil få en flott turvei forbi varierte områder nedenfor Grorudparken der du løper langs Alnaelva opp mot inngangen til marka.
Før du kommer dit, så har du kommet deg over fra asfalten til en flott tursti. Deretter er det rød løype opp til Lillomarka og da kan du ta deg en pust i bakken, ja kanskje unner du deg energipåfyll mens du nyter utsikten? Uansett skal du ned igjen, men du tar inn til høyre på blå sti 400(?) meter nedover fra Lillomarka. Deretter følger du stien til du kommer ut på den røde turveien igjen og følger ned og forbi krysset du løp opp fra. 50 meter (?) etter passeringen av krysset tar du igjen inn på en eventyrlig blåsti som tar deg helt til Lillomarka arena. Der løper du forbi parkeringsplassen før du løper ned i skogstien på andre siden, følger den ned og til høyre. Der er det en liten bilvei, så se deg for før du tar stien som starter opp igjen på neste side. Den tar deg med helt tilbake til stien du kjenner igjen fra starten og returnerer til start. Da kan det du tenke på den som sjarmøretappen, du vet du er nær målet igjen og vi tror du vil like løpet.
Her gjelder det studere Stravalink! Men vi vil gi dere en enda bedre beskrivelse i god tid før løpet starter.

Premiering

Det blir premiert ut i fra:

Gode prestasjoner i løpet, tilfeldige uttrekkskonkurranser og konkurranser på våre nettsider under løpsfestivalen.

PRAKTISK INFORMASJON

Her får du all informasjon og alt du trenger å vite om Oslo Løpsfestival.

Praktisk informasjon

Løypekart

Video av løypa kommer nærmere løpsperioden. Vi ønsker at du skal kunne forberede deg og gjøre deg kjent med løypa før løpet starter og du står på startstreken!

Her kan du laste ned Strava linkLast ned GPX-fil her

Grorud Løpet en del av Oslo Løpsfestival

Løp din favorittdistanse eller delta på flere løp! Oslo Løpsfestival består av åtte løp langs hovedstadens fine stier og vakre veier. Du kan løpe når du vil – alene eller sammen med andre.

Med 8 løp på 8 ulike distanser samler Oslo Løpsfestival løpere i alle aldre og fasonger til løpefest i hovedstaden.

Gjennom hele løpssesongen setter vi opp forskjellige typer løp, i alt fra raske gateløp i flate løyper til krevende motbakkeløp og langløp i marka.

Siste løpsdag avsluttes med fellsstart kl 11:00 – Perfekt for dere som vil løpe sammen, enten som konkurrenter eller lag!

Les mer og kjøp Festivalpass her!

Pris per løp:

PER LØP

PRIS PER LØPER:

PER LØP

SOLO

325 kr

325 kr

DUO

475 kr

238 kr

TRIO

575 kr

192 kr

FESTIVALPASS

SOLO

1075 kr

134 kr

DUO

1775 kr

111 kr

TRIO

2125 kr

89 kr

Kjøp festivalpass her