Bedriftspåmelding

Ønsker du som gruppe eller din bedrift å delta i Oslo Løpfestival ?

Bedriftspåmelding til Oslo Løpsfestival er en glimrende mulighet til å fremme aktivitet og helse blant de ansatte.

Gruppe / Bedriftspåmeldingen gjelder 10 eller flere påmeldte. Meld dere på ett enkelt løp eller spanderer din bedrift kanskje FESTIVALPASS 🙂

Å delta på fysisk aktivitet sammen jevnlig er positivt for arbeidsmiljø, trivsel, helse og reduserer sykefravær – påstår vi. Så kan det og kombineres med en hyggelig middag etter endt løp. Et flott tiltak for å møtes i en sunn og sprek anledning med jevne mellomrom.

 

Ved bedriftspåmelding indikerer du antall billetter du ønsker, og får tilsendt en verdikode som benyttes av de ansatte ved påmelding.De ansatte betaler dermed ikke ved påmelding. Bedriften vil deretter bli fakturert for de ansattes startnummer pluss med et tillegg på 50,- i fakturagebyr.

Fyll inn nedenfor – og du blir kontaktet på mail / får tilsendt verdikode på mail. Denne verdikoden må ikke deles med utenforstående.

KONKURRANSEINNSTINKT? Vi planlegger for noen uhøytidelige konkurranser mellom bedrifter – følg med på våre nyhetsbrev og sosiale medier :-)Det lille ekstra? Spør om eget trykk på trøyer / startnummer (kan designes – ca 10 dagers leveringstid)